Dünya kaotik bir sürecin içindedir. Her ne zaman bir sistem bir düzenden daha yüksek bir düzene geçse,
huzursuzluk, rahatsızlık ve karışıklığın arttığı bir kaos dönemi yaşanır. Gezegeninizde de şimdi bu durum yaşanmakta ve atomik, moleküler, biyolojik, jeolojik, sosyal, ekonomik vs. tüm düzeyler büyük değişim geçirmektedir. Elbette, sizin içsel realiteniz de, özellikle çevrenizdeki insanlara ve diğer şeylere verdiğiniz duygusal tepkiler bundan etkilenmektedir. Bu kaotik devrede duygularınıza tam anlamıyla hâkim olabilmeniz için bazı yöntemler vardır, sizinle özellikle değerli bulduğumuz bir yöntemi paylaşmak istiyoruz. Daha önce de söylediğimiz gibi, biz sizi çok-boyutlu bir enerji sistemi olarak görüyoruz. Bundan dolayı, duygusal bedeninizin bu muazzam geçiş döneminde sağlam ve dengeli kalmasını sağlayacak biçimde enerjinizle başa çıkmanıza yardımcı olacak bir yöntemi sizinle paylaşacağız.
Bu yöntem, farkındalığınızı pranik tüpe, yani başın üzerinden başlayıp bedenin ortasından geçerek Yerküre’ye uzanan merkezi sütuna yöneltmeyi içerir. Örneğin, eğer kendinizi duygusal olarak zor bir
durumda bulursanız, farkındalığınızı hemen pranik tüpe kaydırmanızın çok yararı olur. Bu kaydırma, prananın pranik tüpten daha özgürce akmasını sağlar, solunumunuzu, yaşam-gücünüzün çok daha iyi devinmesine izin verecek biçimde değiştirir. Böylece, duygusal bedenin daha sakin ve dengeli, daha az değişken bir hale geldiğini görürsünüz; ve bu duygusal merkezlenme sonucunda, o zor anlarda kendiniz için daha iyi seçimlerde bulunabilirsiniz.
Hathorlar