MUTSUZUM, MUTSUZSUN,MUTSUZ..

İlişki ve ekonomik konularda kendimizi kısıtlanmış, bastırılmış hissedeceğimiz birkaç günün içindeyiz. Yeniden yapılandırıcı Satürn, ilişki ve para durumumuzu anlatan Venüs’e sert açı yapıyor. Venüs böyle bir etki altındayken mutlu ve huzurlu hissetmemiz kolay değil. İlişkilerde denge, uyum , huzur ve adalet ihtiyacındaki Venüs, para konusunda ise yüksek beklentilere sahip, Satürn’den aldığı bu açı ile ayaklarını yere bastırmak, gerçekçi olmak ve yeni düzenlemeler yapmak zorunda. Yetersiz hissetmek, değersiz hissetmek, sevilmediğini hissetmek duyguları ile sarmalanmışken, pazar gününe kadar, kendinden bile uzaklaşma ve özgürleşme ihtiyacında olan bir duygusal durum içinde olacağız.

Bu noktada satürnün ne yaptırmak istediğini tam anlamak önemli. Satürn bazı şeyleri yeniden yapılandırma konusunda çok kararlı. Maddiyat ve ilişki konusunda bu açıyla çeşitli deneyimler yaşayacağımız muhakkak. Hatta bu huzursuzlukları karma ödemek gibi de düşünebiliriz. Satürn enerjisi geldiği noktada zorla da olsa bir şeyler yaptırır, görmezden gelmelere, alttan almalara tahammülü yoktur. Retrodan yeni çıkmış olan Mars da eylem istiyorken, sorumluluğu ele alıp bir karar vermek, hedef odaklı olmak, plan yapmak ve mümkün olan koşullarla uygulamaya koymak zorundayız. Ancak, bırakıp gitmenin kolaylığından bahsetmiyorum burada, bırakmak ve bitirmek bir süredir düşündüğünüz ama yapamadığınız bir şeyse tamam, fakat bir anda kalbe gelen hissiyatsa tekrar düşünmek gerekir.

Bu kombinasyonla ilgili sabian simgeleri belki hepimize biraz yararlı olur;

  • Çevresindeki ruhsal güçlerin ona yardımcı olduğunu fark eden adam; DAHA BÜYÜK BİR ŞEYİN PARÇASI OLDUĞUMUZA İNANMAK. Özel olma ihtiyacımızı teslim ettiğimizde, her zaman her yerde olan bir topluluğun destekleyici varlığını hissedebiliriz.
  • İNSANLIĞIN BİLGELİK EVRİMİNE KATILIMI; Atalarımızdan alıyoruz ve torunlarımıza geçiyoruz ve böylece bilginin akışını ve çiçeklenmesini birlikte yaratıyoruz.

Çok uzun süre durma enerjisinde kaldık, şu an eylem zamanı. Eylemleriniz kalpten, sevgiden uzak olmasın dilerim. Eylemlerinizin bir sonucu olacağını bilerek sorumlu olmak ve büyük planda korunduğunuzu ve desteklendiğinizi bilmek bu mutsuz günlerde biraz yardımcı olabilir.

Sevgi ve ışıkla

Yorum bırakın